Okulumuzda Meslek öğretmenlerinin tümünün katıldığı toplantı düzenlendi. Okul Müdürümüz Muharrem DEMİR başkanlığını yaptığı toplantıda mesleki eğitim hakkında önemli gündem maddeleri konuşuldu.

2019-2020 Öğretim Yılı 1. Dönem Ortak Sınav Takvimi açıklandı. sınav tavimine ulaşmak için tıklayınız.

Ekm

17-18 Ekim 2019 tarihlerinde Giresun Atatürk Meydanında düzenlenen Öğrenme Şenliğine katılım sağladık.

Ekm

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 19.10.2019 tarihinde saat 11:00 da okul yemekhanesinde düzenlenecektir. Toplantıya tüm veli ve öğretmenlerimizin katılım sağlaması önemle rica olunur.

Ekm

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmen ve öğrencileri tarafından  "MY TECNOCLASS " E-twining projesi yürütülmektedir.

Ekm

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmen ve öğrencileri tarafından "Mesleki Gelişim ve Kariyer Planlama" E-twining projesi yürütülmektedir.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

Etkinlik Programı

• İl ders saatinde "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" haftası öğrencilere anlatıldı
  • İl ders saatinde "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" programı öğrencilere izletildi
  • Okulumuzda "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" köşe oluşturuldu.
  • "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" temalı öğrencilerin duygu ve düşüncelerini anlatan mektup yazma.

Düzenlenen etkinliklerin detaylı fotoğrafları;

Öğrencilerini teknolojik gelişmeler doğrultusunda sektörün ihtiyaç duyduğu teknik elemanlar olarak yetiştirmeyi hedef edinen Giresun 125. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, okul sanayi işbirliği çerçevesinde yürüttüğü çalışmaların ve gerçekleştirdiği girişimlerin meyvesini aldı. Giresun Ford Yetkili Servisi Ustalar Otomotiv aracılığıyla Ford Otosan A.Ş yetkilileriyle yapılan görüşmeler sonucunda Ford CUSTOM marka araç okulumuza hediye edildi.

Haz

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Mayıs ayı AYIN OKULU ödülünü almaya hak kazandık.

May

04-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan İş sağlığı ve güvenliği haftası kapsamında okulumuzda afiş yarışması düzenledik. Okulumuz Bilişim Tek. alanı öğretmeni Serkan BAYRAK danışmanlığında düzenlenen yarışmaya  toplamda 13 yarışmacı 13 eser ile katılım sağladı. Yarışma sonucunda kazanan afiş sahibine 10 Mayıs Cuma günü düzenlenen ödül töreni ile ödülü verilecek.