Okulumuzda düzenenen destekeleme ve yetiştirme kursları 01.10.2018 Pazartesi gününden itibaren başlayacaktır.

Ağu

03-14 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan mesleki çalışma programı ekte sunulmuştur.

Programı indirmek için tıklayınız.

Çok Kıymetli Öğrencimiz,

Açık öğretim okullarında okurken aynı zamanda meslek sahibi olmak ister misiniz?

Mesleki eğitim merkezlerinin ustalık programlarına kayıt olursanız;

• Meslek öğrenirken ücret alırsınız.

• İş kazaları ve meslek hastalıklarına karşı sigortalanırsınız.

•Açık öğretimde aldığınız dersleri saydırarak meslek lisesi diploması alırsınız ve teknisyen unvanına sahip olursunuz.

• 4 yıl sonunda ustalık belgesi alarak kendi işyerinizi açabilirsiniz.

• İş yerinizi açarken KOSGEB’den 50 bin TL hibe ve 100 bin TL de faizsiz kredi desteği alabilirsiniz.

MESLEĞİNİZİ EDİNİN, GELECEĞİNİZİ GARANTİ ALTINA ALIN

Kayıt için sizi en yakın Mesleki Eğitim Merkezine veya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine bekliyoruz.

Millî Eğitim Bakanlığı

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURS BAŞVURULARI 28 EYLÜL 2015 - 2 EKİM 2015 TARİHLERİ ARASI YAPILACAK. ÖĞRENCİLERİMİZ OKUL İDARESİNDEN ALACAĞI ŞİFRELERLE DERS SEÇİMLERİNİ BELİRTİLEN TARİHLER ARASINDA YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.