İKİ PROJEMİZ TÜBİTAK SAMSUN BÖLGE SERGİSİNE DAVET EDİLDİ

Tübitak tarafından 48. si düzenlenen Liseler Arası Araştırma projeleri yarışmasına Teknoloji Tasarım ve Psikoloji dallarında bölge finaline 2 projemiz katılmaya hak kazandı.

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı Öğretmeni Garip YÖRÜK danıışmanlığında Bilişim Teknolojileri Alanı 10. sınıf öğrencileri Ekrem ŞİRİN ve Uğur SARIAYDIN tarafından Görme Engelli Bireyler için hazırlanan Ellerim Gözlerim isimli teknoloji tasarım projesi ile  Bilişim Teknolojileri Alanı Öğretmeni Cuma KESME danıışmanlığında Bilişim Teknolojileri Alanı 11. sınıf öğrencileri Hasan DARAMA ve Bedirhan ELMALI tarafından hazırlanan psikoloji projesi Samsun´ da düzenlenecek olan Tübitak Bölge Finallerine davet edilmiştir. Öğrenci ve öğretmenlerimize bölge finalinde başarılar dileriz.

Yayın: 06.03.2017 - Güncelleme: 06.03.2017 08:58 - Görüntülenme: 492