TUBİTAK TÜRKİYE FİNALLERİNDEYİZ

2017 Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisi 27-30 Mart Tarihleri arasında Samsunda düzenlendi. Düzenlenen bölge sergisinde Teknoloji Tasarım dalında bölge birincisi olduk.

48. si düzenlenen Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Finallerinde Teknoloji Tasarım dalinda  Ellerim Gözlerim isimli projemizle bölge birincisi olduk. Proje Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmenimiz Garip YÖRÜK danışmanlığında, Bilişim Teknolojileri Alanı 10. Sınıf öğrencilerimizden Ekrem ŞİRİN ve Uğur SARIAYDIN tarafından hazırlandı.

Proje Ankara´ da 8-12 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Bölge birinciliğinden dolayı öğrenci ve öğretmenlerimiz tebrik eder. Türkiye finallerinde başarılar dileriz.

31-03-2017

Yayın: 31.03.2017 - Güncelleme: 31.03.2017 14:28 - Görüntülenme: 339