Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80. yıl dönümünde okulumuzca hazırlanan programla anıldı.

Haz

Giresun temalı yarışmaların Endüstriyel ürün tasarımı dalında il 1. liği ve mansiyon ödülü aldık.

Tübitak tarafından 49. su düzenlenen Liseler Arası Araştırma projeleri yarışmasına Kodlama ve Psikoloji dallarında bölge finaline 2 projemiz katılmaya hak kazandı.

Okulumuzda kariyer günleri kapsamında Mak.Müh. Muammer USTA´yı konuk ettik.

Ara

Okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümü işletmelerde işbirliği kapsamında araçlara LPG montajı işlemini yerinde inceledi.

Okulumuzda 05.11.2017 Pazar günü saat 11:00 da Okul Aile Birliği Toplantısı düzenlenecektir. Düzenlenecek toplantıya tüm velilerimiz davetlidir.

21/09/2017 Perşembe günü saat 09:00 - 10:00 saatleri arasında okulumuz yemekhanesinde 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Bayramı konulu EBA video içerikleri sunumu yapıldı.

21/09/2017 Perşembe günü saat 10:00 - 11:00 saatleri arasında okulumuz yemekhanesinde 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Bayramı konulu şiir dinletisi etkinliği yapıldı

May

Yenilikçi Girişimci Bakış Açısıyla Verimlilik ve Endüstri 4.00 Konulu Konferans

May

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞIMIZ ile  İLESAM tarafından ülke genelinde düzenlenen “Esere Saygılı, Korsana Karşıyız” temalı logo ve slogan yarışmasında Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencimiz Kıvanç KESKİN Türkiye 2.  si olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

2017 Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisi 27-30 Mart Tarihleri arasında Samsunda düzenlendi. Düzenlenen bölge sergisinde Teknoloji Tasarım dalında bölge birincisi olduk.

Mrt

Tübitak tarafından 48. si düzenlenen Liseler Arası Araştırma projeleri yarışmasına Teknoloji Tasarım ve Psikoloji dallarında bölge finaline 2 projemiz katılmaya hak kazandı.

Ara

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle program yapıldı.