Okulumuzda siber güvenlik ve Mobil uygulamalar kursu düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimiz hafta boyu yapılacak etkinliklerle anılacaktır.

Ağu

Okullarımızda 2016-2017 öğretim yılında düzenlenecek Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile ilgili Bakanlığımızca e- klavuz yayınlanarak eylül ayından itibaren belirtilen takvim içersinde işlemler yapılacak. e- Klavuz için tıklayınız

Tem

2016-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, ÖSYM’nin(http://www.osym.gov.tr) internet yayımlanmıştır.

Adaylar tercihlerini 29Temmuz -3 Ağustos 2016 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin (https://ais.osym.gov.tr) internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır.  ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır. Sadece elektronik ortamda yapılacak tercihler işleme alınacaktır. Tercih süresi uzatılmayacaktır.

Haz

İlimiz Vahit SÜTLAŞ Kültür Merkezinde Edebiyat öğretmenimiz Kader DAĞLI´nın yönetiminde öğrencilerimizin tertiplediği şiir gecesi muhteşemdi. Yoğun katılımın olduğu gecede birbirinden değerli şairlerimizin şiirlerini öğrencilerimiz alışılmışın dışında bir form da okudular. Duygu selinin aktığı şiir gecemizde katılımcılar, öğretmenimizi ve öğrencilerimizi ayakta dakikalarca alkışladılar. Bizde Kader DAĞLI öğretmenimizi, arkadaşlarımızı alkışlıyor, şiir gecemize katılan misafirlerimize ve etkinliğimize katkıda bulunanlara teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuzun bahçesine öğrencilerimiz tarafından yaşanabilir yeşil bir çevre ve tabiata saygı anlayışı ile çam fidanları diktiler. Etkinliklere katılan ve katkı sunan arkadaşlarımızı alkışlıyoruz ve insanlara örnek olmasını diliyoruz.

Haz

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını okulumuzda ve ilimiz Kapalı spor salonunda yapılan etkinliklerle çoşkuyla kutladık. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz günün anlam ve önemine uygun etkinlikler düzenlediler.

May

125 . yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5. geleneksel satran turnuvası düzenlendi. Turnuva 2-3 Mayıs 2016 tarihleri arasında okulumuz kütüphanesinde 32 öğrenin katılımıyla tamamlandı.

May

Sayın Valimiz Hasan Karahan bugün Okulumuzda incelemelerde bulundu.Okul Müdürümüz Haluk KESKİN tarafından karşılanan Valimiz KARAHAN, okulun misyonu ve eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Bilişim Teknolojisi, Makina Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisi atölyelerinde öğrencilerimizin uygulamaları hakkında öğretmen ve öğrencilerimizden bilgi aldı. Sınıfları ziyaret ederek ders etkinliklerine katıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u anma günü okulumuzda törenle kutlandı.

Mrt

8 mart Dünya Kadınlar Gününde okulumuzda müdür yardımcımız Demet KORKMAZ´ın organize ettiği etkinliklerle bayan öğretmen ve çalışanlarımıza karanfil çiçekleri ve çam sakızı çoban armağanı hediyeler verildi.Bayan öğretmen ve çalışanlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.

Örnek davranışlarından dolayı Okulumuzda ayın öğrencisi olarak 11/D sınıfından Hüseyin KAPLAN, derslerindeki başarısı, okul ve pansiyon kurallarına uymadaki titizliği, ders dışı faaliyetlere katılımı ve başarısı,derslere devamda gösterdiği özen ve kılık kıyafet kurallarına uyma kriterlerinden yüksek puan alarak seçildi. Arkadaşımıza ödülünü müdür yardımcımız Demet KORKMAZ verdi. Arkadaşımızı  kutluyoruz.

Okulumuzda geleneksel hale gelen ve öğretmenlerimizin hazırlayıp paylaştığı geleneksel açık büfe günü öğretmenlerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Okulumuzdan tayin olan Tekin AKDAĞ ve Şinasi YILMAZ öğretmenlerimize çam sakızı çoban armağanı hediyeler verildi ve yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulunuldu.

Okulumuz 11E sınıfı öğrencilerinden Hüseyin KAPLAN Giresun Yıldız Erkek Satran Turnuvasını 4. olarak tamamladı

Okulumuzda İş Güvenliği ve İşçi sağlığı Uzmanı Hatice ÖZKAN tarafından İş güvenliği ve İşçi sağlığı semineri verildi.Dünyadaki ve ülkemizdeki sanayileşmeye, teknolojik gelişmelere paralel olarak özellikle iş yerlerinde çalışan kişilerin güvenliği ile ilgili birtakım sorunlar ortaya çıkmıştır. Bazı tedbirleri önceden alarak iş yerlerini güvenli hâle getirmek ve çalışanları zararlı etkilerden koruyarak işin ve çalışanın birbirine uyumunu sağlamak gerekmektedir.