Okul zümre başkanları 25 Şubat 2015 tarihinde Müdür Yardımcımız Demet KORKMAZ başkanlığında okul kütüphanesinde toplandı.

Rehberlik yürütme kurulu komisyon toplantı Okul Müdürümüz Haluk KESKİN başkanlığında okul kütüphanesinde toplantı.

19/02/2015 tarihinde Şubat ayı ayın öğrencileri seçildi.

2014/2015 Eğitim Öğretim yılı II.döneminde,okulumuz  Beden Eğitimi Dersi öğretmeni  Taylan Özgür KARAKAYA  tarafından sportif faaliyetler yapılmaya başlandı.

Okulumuz 2014/2015 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönemine hazır bir şekilde başlamıştır.

Giresun 125. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 21 Ocak 2015 tarihinde dönem sonu geleneksel açık büfe ikramlarımızın dokuzuncusunu gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuz öğrencileri arasında Aralık ayı değerler eğitimi kapsamında “dürüstlük” temalı şiir yarışması düzenlendi.

Ara

Okulumuzda haftasonu 29-30 Kasım 2014 tarihlerinde Öğrenen Lider Öğretmen kursu düzenlendi.

Ara

Sayın Valimiz Hasan Karahan, okulumuzu ziyaret etti..

24 Kasım Öğretmenler Günü akşam yemeği düzenlendi.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü  ölümünün 76.  yılında saygıyla andık.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti´nin 91. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Giresun Atattürk Stadyumunda yapılan törene okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz birlikte katılarak coşkuyla kutladı.